Certificat
ISO 9001:2015
Certificat
ISO 14001:2015
Certificat
ISO 45001 : 2018
СЕРТИФИКАТИ

Завод за горещо поцинковане в Пловдив

Заводи за горещо поцинковане

Завод за горещо поцинковане в Пловдив с утвърдени вече позиции само два месеца след своето откриване

За по-малко от два месеца след откриването си през април месец тази година, новият Завод за горещо поцинковане в Пловдив – ЗГП успя да утвърди лидерските си позиции на пазара и да създаде имидж на едно от най-добрите предприятия в областта на горещо поцинковане.

Въпреки кризата в момента и намалените обеми на продукция специалистите в Завода за горещо поцинковане продължават да надхвърлят очакванията на своите клиенти, като им предоставят един нов начин на обслужване и най-високото качество на поцинковане в рамките на България.

Новото предприятие наложи тотален монопол върху качеството на услугата – горещо поцинковане. С дължина на ваната 13м заводът спечели клиенти от енергетиката, електропренасянето, промишленото строителство и разбира се изграждането на соларни паркове. Благодарение на годишният си капацитет от  60 000т предприятието предлага на своите клиенти поцинковане на продукцията им в рамките само на няколко часа.

Завода за горещо поцинковане поставя пред себе си амбициозната цел до края на годината да се наложи и на международния пазар. Повече информация можете да видите на фирмения сайт.

Leave a Reply