Certificat
ISO 9001:2015
Certificat
ISO 14001:2015
Certificat
ISO 45001 : 2018
СЕРТИФИКАТИ

Химическата предподготовка е основа за доброто поцинковане

 
Вестник Строител : Групата ЗГП- Заводи за горещо поцинковане ,се утвърди като лидер на пазара за горещо поцинковане, на какво се дължи вашият успех?

Стоян Павлов Старши специалист Външна и Вътрешна търговия на Групата ЗГП- Заводи за горещо поцинковане :

Когато ти зададат въпрос как си се справил за да си лидер и еталон на пазара, разбираш че всички положения стратегии, усилия, време и разбира се инвестиции са били правилните- получил си общественото признание.

Групата ЗГП- заводи за горещо поцинковане стартира през 2002г с първият си завод под името Цинкови покрития в гр.Пловдив. През 2013г.извършихме пълна реконструкция, състояща се в преустройство на режима на горещо поцинковане чрез центрофугиране. Това е първият и единствен завод, предлагащ такъв тип услуга на територията на страната.

Поради големите инфраструкторни проекти и пазарно търсене, взехме решение да инвестираме в  откриването на най-големият в страната по своите размери завод за горещо поцинковане, който бе вторият от групата на ЗГП- заводи за горещо поцинковане в гр.Пловдив. Така през 2011 г бе открит ЗГП ООД със своите внушителни капацитети:дължина  13м/ широчина 1.6 м / дълбочина 3.2м.

Поради големите габарити, качество,бързина и възможности станахме широко познаваеми на пазара и търсен партньор, но все още една голяма част от клиентите ни бе на доста отдалечено разстояние ,което водеше до големи транспортни за тях разходи. Така през 2013г бе открит и третият завод от групата ЗГП в гр.Каспичан.

За да редуцираме още повече логистичните разходи на клиентите ни, групата ЗГП-Заводи за горещо поцинковане откри през 2016г Регионален логистичен център в София. В рамките на година от неговото откриване, след извършеният анализ за неговата ефективност и в отговор на увеличаващото се търсене на ЗГП-Заводи за горещо поцинковане като партньор в горещото поцинковане, решихме да инвестираме  изграждането на още един Логистичен център и в Бургас, който отвори врати в средата на 2017 г.

През годините бяхме постоянно провокирани, предизвиквани и коментирани от другите фирми предлагащи услугата горещо поцинковане. Сблъсквахме се и с проблеми разбира се, но това единствено ни мотивираше и Ние нито за момент не се отклонихме от нашите основни цели а именно: максимална удовлетвореност на клиента, високо качество, контрол и поддържане на най-висококачествени суровини и не на последно място : осигуряване на компетентна консултация по-всяко време с нашите специалисти….

Цялата статия във Вестник СТРОИТЕЛ можете да прочетете  ТУК

Leave a Reply